Hos dansk overpumpning er vores Certificeringer i orden.

Vi er certificeret

En sund og sikker arbejdsplads

Sociale og miljømæssige hensyn

Dansk Overpumpning har et fokus på at give alle vores kunder får den absolut bedste opgaveløsning. Dette er blandt andet grunden til at vi har fokus på vores certificeringer. Certificeringer viser, at vi ved hvad vi har med at gøre og at vi yder den samme gode service og kvalitet gang på gang.


ISO 14001

ISO 14001 er en international accepteret standard, som danner grundlag for fastlæggelse af miljøledelse, som kan anvendes til enhver organisationstype i enhver industri. Indholdsmæssigt er ISO 14001 bygget op over standarden for miljøledelse OHSAS 18001. Standarden specificerer, hvad der kræves for at danne et miljøledelsessystem med udgangspunkt i virksomheden, dens processer og aktiviteter med fordeling af ansvar og kompetencer samt miljøopgaver i hverdagen.


ISO 45001

Vi går op i et sundt og en sikker arbejdsplads og implementering af et arbejdsmiljøledelsessystem er et krav i mange lande. ISO 45001 er en international anerkendt standard indenfor arbejdsmiljøledelsessystemer. Standarden giver en struktur baseret på det veletablerede ledelsesprincip Plan-Do-Check-Act. Vi identificere og vurderer de arbejdsmiljømæssige risici relateret til aktiviteter og services og fastlægger de nødvendige kontrolforanstaltninger.


SELLIHCA QUALIFIED

Med kvalificeringen Sellicha dokumenterer Dansk Overpumpning, at man lever op til de nordiske forsyningsselskabers strenge kvalitetskrav. Achilles Sellihca er et vigtigt værktøj for de nordiske forsyningsselskaber, når der skal indkøbes varer og serviceydelser, og derfor har det stor betydning for Dansk Overpumpning at opnå det kvalitetsstempel, der følger med en Achilles Sellicha kvalificering.


Projekter

 • Vand pumpet 1,5 km igennem 300 mm. rør - dansk overpumpning

  Vand pumpet 1,5 km igennem 300 mm. rør
  Her udføres en Overpumpning med en maksimum flow rate på over 1000 m3/h på næsten 6 bar for at fjerne 75000 m3 vand fra en rå olie tank. Vi anvendte 65 kW 200 mm pumper.

 • Overpumpning for Fredericia Forsyning - leveret og udført af Dansk Overpumpning

  Overpumpning for Fredericia Forsyning
  Her udføres en Overpumpning for Fredericia Forsyning med en total rørføring på 712 meter i DN500 rør og en pumpekapacitet på 8600 m3/h.

 • Dansk Overpumpning

  Vi sælger pumper både til privat og erhverv

  Vi kan tilbyde et bredt sortiment af pumper indenfor typerne: Entreprenørpumper, slampumper og drænpumper. Vi sælger pumper fra brands som: Aeonpumps, Solidpumps, Sulzer og Comex.

  Du kan få leveret din pumpe direkte til døren eller afhente den på vores lokation i Slagelse.

  Vi er altid behjælpelige med rådgivning og sparring uanset størrelsen på dit projekt.

  salg af pumper til private og erhverv - dansk overpumpning

Nyhedsbrev

Vi arbejder hele tiden på at give vores kunder de bedst mulige tilbud og den største viden

Hvis du vil være en af de første til at modtage vores pumpetilbud eller inspiration og cases, så skriv dig op her. Vi vil glæde os til at sende vedkommende materiale til dig.

Website designet og udviklet af nisted-bruun.dk

Dansk
Overpumpning A/S

Kongstedvej 6-10
4200 Slagelse

Find vej på kort

Telefon +45 70 12 00 14
info@danskoverpumpning.dk