Pumpeservices / Slanger & rør

Transmission og afspærringsballoner

Din pumpespecialist i Skandinavien

Hos Dansk Overpumpning har vi et stort antal forskellige slanger, rør, koblinger og afspærringsballoner i højeste kvalitet, der passer lige netop til din pumpeopgave.

Vi har Bauer koblinger der på en hurtig og nem måde kan samle slanger og rør. Bauer koblingen bruges, til at transportere væske af forskellige arter inden for blandt andet byggeri og opgaver, som involverer spildevand eller regnvand.

Vi har afspærringsballoner af forskellige størrelser til mange forskellige typer af profiler og ledninger. Ballonerne er 100% tætte og har en god kemisk resistens, hvilket gør dem brugbare i mange miljøer. Derfor er de den bedste løsning i forhold til afspærring med blandt andet gummi balloner, sække eller plader.

Projekter

 • Vand pumpet 1,5 km igennem 300 mm. rør - dansk overpumpning

  Vand pumpet 1,5 km igennem 300 mm. rør
  Her udføres en Overpumpning med en maksimum flow rate på over 1000 m3/h på næsten 6 bar for at fjerne 75000 m3 vand fra en rå olie tank. Vi anvendte 65 kW 200 mm pumper.

 • Overpumpning for Fredericia Forsyning - leveret og udført af Dansk Overpumpning

  Overpumpning for Fredericia Forsyning
  Her udføres en Overpumpning for Fredericia Forsyning med en total rørføring på 712 meter i DN500 rør og en pumpekapacitet på 8600 m3/h.

 • Dansk Overpumpning

  Vi sælger pumper både til privat og erhverv

  Vi kan tilbyde et bredt sortiment af pumper indenfor typerne: Entreprenørpumper, slampumper og drænpumper. Vi sælger pumper fra brands som: Aeonpumps, Solidpumps, Sulzer og Comex.

  Du kan få leveret din pumpe direkte til døren eller afhente den på vores lokation i Slagelse.

  Vi er altid behjælpelige med rådgivning og sparring uanset størrelsen på dit projekt.

  salg af pumper til private og erhverv - dansk overpumpning

Nyhedsbrev

Vi arbejder hele tiden på at give vores kunder de bedst mulige tilbud og den største viden

Hvis du vil være en af de første til at modtage vores pumpetilbud eller inspiration og cases, så skriv dig op her. Vi vil glæde os til at sende vedkommende materiale til dig.


Dansk
Overpumpning A/S

Kongstedvej 6-10
4200 Slagelse

Find vej på kort

Telefon +45 70 12 00 14
info@danskoverpumpning.dk