Udlejning / Motorpumper

Motorpumper

Din pumpespecialist i Skandinavien

Dansk Overpumpning er din pumpespecialist. Vi har alt det udstyr og mandskab du har behov for, når du skal have fortaget pumpeopgaver på land, eller inden for offshore industrien. Et af vores store fokusområder er at flytte vandmængder under jorden, op fra hoved- og sidekloakledninger, og igennem eksterne rørsystemer, så der kan skaffes adgang til mandskab og arbejdsudstyr, så det er muligt at udføre de nødvendige rør- og ledningsarbejder. Vi opgraderer og udbygger vores materielpark løbende, derfor kan vi altid være med til at løse selv de mest vanskelige og teknisk udfordrende pumpeopgaver.

Til overpumpning og ompumpning har vi vores effektive dieselmotorer, der findes i størrelserne fra 6″- 18″. Lige hvilken pumpe der passer til din pumpeopgave kan være forskellig alt, efter hvor og hvordan jobbet skal udføres. Vi prøver hele tiden på, at være på forkant med den teknologiske og miljømæssige udvikling. Derfor opdaterer og udbygger vi vores materielpark løbende. Vores nyeste pumper er udstyret med Scania motorer som er i Stage 5 overensstemmelse med  EUs udledningslovgivning.

Til venstre kan du se vores datasheets på pumper. Skulle du mangle mere information, eller kan vi hjælpe dig med en pumpeopgave, så er du altid velkommen til at kontakte os til en uforpligtigende samtale.

Projekter

 • Vand pumpet 1,5 km igennem 300 mm. rør - dansk overpumpning

  Vand pumpet 1,5 km igennem 300 mm. rør
  Her udføres en Overpumpning med en maksimum flow rate på over 1000 m3/h på næsten 6 bar for at fjerne 75000 m3 vand fra en rå olie tank. Vi anvendte 65 kW 200 mm pumper.

 • Overpumpning for Fredericia Forsyning - leveret og udført af Dansk Overpumpning

  Overpumpning for Fredericia Forsyning
  Her udføres en Overpumpning for Fredericia Forsyning med en total rørføring på 712 meter i DN500 rør og en pumpekapacitet på 8600 m3/h.

 • Dansk Overpumpning

  Vi sælger pumper både til privat og erhverv

  Vi kan tilbyde et bredt sortiment af pumper indenfor typerne: Entreprenørpumper, slampumper og drænpumper. Vi sælger pumper fra brands som: Aeonpumps, Solidpumps, Sulzer og Comex.

  Du kan få leveret din pumpe direkte til døren eller afhente den på vores lokation i Slagelse.

  Vi er altid behjælpelige med rådgivning og sparring uanset størrelsen på dit projekt.

  salg af pumper til private og erhverv - dansk overpumpning

Nyhedsbrev

Vi arbejder hele tiden på at give vores kunder de bedst mulige tilbud og den største viden

Hvis du vil være en af de første til at modtage vores pumpetilbud eller inspiration og cases, så skriv dig op her. Vi vil glæde os til at sende vedkommende materiale til dig.

Website designet og udviklet af nisted-bruun.dk

Dansk
Overpumpning A/S

Kongstedvej 6-10
4200 Slagelse

Find vej på kort

Telefon +45 70 12 00 14
info@danskoverpumpning.dk